Kunst voor kantoor.

Kunst kopen in pakketten is stukken voordeliger. Deze pakketten zijn te huur of te koop. U kunt uw pakket zelf samenstellen en schilderijen/muurschilderingen kunnen op aanvraag gemaakt worden. Wij maken een volledig interieurplan en een plan van aanpak indien nodig. Wilt u schilderijen met een specifieke huisstijl, logo of slogan? Dan vervalt de optie om te huren. Vraag ons naar de prijzen of scroll naar beneden voor meer informatie.

 

Vooraf maken wij voor u een volledig interieurplan waar u een aantal duidelijke keuzes kunt maken. Door onze expertise in foto-bewerking kunnen wij u laten zien hoe uw bedrijf eruit komt te zien voordat u daadwerkelijk een schilderij of muurschildering laat maken. Wij rollen projectmatig uit waardoor u de touwtjes in handen houdt. Kosten worden van tevoren gecommuniceerd na een kennismakingsgesprek en schouw. Neem contact op via hier.

kantoor schilderij

Kunst voor kantoor bestellen

Tarieven huren:

5 schilderijen huren = 10% van schilderij per maand.

10 schilderijen huren = 7% van schilderij per maand.

20 schilderijen huren = 5% van schilderij per maand.

 

Tarieven kopen:

5 schilderijen kopen = 10% korting

10 schilderijen kopen = 20% korting

20 schilderijen kopen = 30% korting

 

Tarieven interieur plan:

Hangt af van aantal schilderijen, verdiepingen en kantoren. De kosten voor een kennismakings gesprek en schouw is eenmalig 45,-

 

Custom schilderijen en muurschilderingen laten maken? Vraag snel een offerte op.

Wat zoek je?

Interieur

Onze kunst is uniek. U zult hier geen twee dezelfde schilderijen vinden. Kunst is persoonlijk Brengt identiteit aan in jou interieur en laat andere zien waar jij van houdt.